Filter by artist name

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 ?

Over de Future Mobility Sessions

Mobiliteitsgedrag en de oplossingen daarvoor veranderen als gevolg van technologische ontwikkelingen en maatschappelijke processen. Dit heeft betekenis voor de rol van de overheden op het gebied van mobiliteit, en voor de samenwerking tussen overheden en maatschappelijke stakeholders aan oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken.

Vanuit dit bewustzijn organiseerde het Samenwerkingsverband Zuidvleugel in samenwerking met het Border Sessions festival de Future Mobility Sessions.

Tijdens dit evenement werden bezoekers geïnspireerd door een plenair programma met eminente sprekers als Siebe Riedstra (secretaris-generaal van het ministerie van Infrastructuur en Milieu) en Kevin Novak (Data Science & Analytics Lead bij Uber Technologies). Tijdens een aantal deelsessies konden zij in direct gesprek tussen bestuur, bedrijfsleven en kennisinstellingen concrete kansen voor nieuwe oplossingen van mobiliteitsvraagstukken exploreren. Hierdoor kregen zij de kans op een creatieve manier oplossingen te formuleren en allianties te vormen.