Filter by artist name

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 ?

The Hour - Uitgeverij De Harmonie

Uitgeverij De Harmonie geeft literatuur een gezicht op Crossing Border. Muzikant en tekstschrijver Henny Vrienten brengt de mooiste en grappigste gedichten over het omstreden onderwerp roken ten gehore, met illustraties van Peter van Straaten. 
Hoe is dat nou, debuteren met je eerste boek? Jong aanstormend talent Hannah van Wieringen gaat hierover in gesprek met het publiek en zij licht een tipje van de sluier van haar roman in wording Prijs de dag. Multitalent (schrijver, dichter, vertaler en tekenaar) Erik Bindervoet leest op geheel eigen beeldende wijze voor uit zijn nog te verschijnen dichtbundel Het vuil van de schoonheid. Grafisch kunstenaar Jurian Möller laat meer zien van zijn unieke project EVO, een dertig (!) meter lange leporello (een drukwerk dat in meerdere slagen zig-zag is gevouwen). 
Jeroen de Leijer (geestelijk vader van o.a. Eefje Wentelteefje) treedt op met zijn Kenjezelf Kit: Introspecticon voor beginners en gevorderden. 
Na ruim veertig jaar neemt Arjen van Lith een drastisch besluit: om eindelijk alsnog een echte vent te worden, laat hij zijn snor staan. Mijn snor is een openhartig, haargrensverleggend verslag van een man in wording. 
Tommie van Eck is de moderator van The Hour

Crossing Border 2014 - Fri, 14 Nov 2014