Filter by artist name

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 ?

Intergalactic Lovers


Walk the Line 2011 - Fri, 13 May 2011

Intergalactic Lovers is de muzikale speeltuin van Lara Chedraoui, Brendan Corbey, Maarten Huygens en Raf De Mey. Met de unieke en bezwerende stem van zangeres Lara als bindweefsel brengt deze band een mix van melodieuze, soms intieme, dan weer avontuurlijke rockmuziek. In thuisland België is de band aan een flinke opmars bezig en hun single ‘Delay’ wordt regelmatig gedraaid op de radio. Het debuutalbum Greetings & Salutations werd gemasterd in de legendarische Londense Abbey Road studio’s door Steve Rooke, die eerder al samenwerkte met bands als The Last Shadow Puppets, Wilco en Franz Ferdinand.

Crossing Border 2014 - Fri, 14 Nov 2014

Intergalactic Lovers. Wat een prachtige naam voor een avonturenreeks. Aflevering 1 ging als volgt. Vier jeugdvrienden maken een plaat met de zuiverste popmuziek. De radio draait hun nummers en ze worden gevraagd tot in Texas en Toronto toe. Hun eerste plaat haalt goud en ze verkopen hun favoriete concertzalen uit.

Aflevering 2 begint uitstekend. Intergalactic Lovers verkopen opnieuw de AB uit. Louter en alleen op basis van de mededeling dat er een nieuwe plaat aankomt. Little Heavy Burdens is volgens de groep ‘atmosferisch, catchy, melancholisch en therapeutisch.’ Opgeteld is dat dus ‘tijdloos’. De toekomst wordt lang.