Filter by artist name

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 ?

De Kosmonaut

Een tijdperk komt ten einde. Onder muzikale begeleiding van Marlijn Spee (zangeres en schrijfster van chansons) dragen de vier schrijvers van De Kosmonaut ritueel een personage te grave. Een personage dat het publiek zal leren kennen in een tragische en meeslepende begrafenisdienst. Voor een personage waarvan wij alle vier dachten dat we het door en door kenden. Een personage om van te houden en om te missen. Maar ook een personage dat overbodig is geworden. Het is tijd geworden er een punt achter te zetten.

De dienst zou geen dienst zijn zonder inbreng van het publiek: er zal mogelijkheid zijn tot meespreken en zingen. Er mag gehuild worden. Wellicht wordt er ergens een kaarsje gefikt.


Met: Annet Bremen, Koen Caris, Sytze Schalk, Ninke Overbeek. Muziek: Marlijn Spee 


ANDERE PROGRAMMA'S
Vorig jaar organiseerde De Kosmonaut voor het eerst 'Festival Vertigo', een nieuw festival voor nieuwe theaterteksten, en 'Bord op Schoot', een tweemaandelijkse theateravond in theater Branoul in Den Haag.

SCHRIJVEN
De schrijvers van De Kosmonaut hebben eerder geschreven voor onder andere Festival Mooie Woorden, Oerol, Festival aan de Werf, Amsterdam Fringe Festival, Firma Mes, Lukas de Man en Generale Oost.

Crossing Border Den Haag 2012 - Sat, 17 Nov 2012