Filter by artist name

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 ?

Ersin Karabulut

Ersin Karabulut (1981) werkt in Istanbul al bijna vijftien jaar aan zijn autobiografische werk Sandik Ici (In de kist). Inmiddels zijn twee delen verschenen. Het is een persoonlijk strip waarin hijzelf figureert en waarin hij onuitgesproken en onopvallende gebeurtenissen omzet tot bonte metaforen. Zijn strips neigen naar underground en geven een heel eigen kijk op de moderne Turkse samenleving. Zijn andere serie is Tales from below dat in sommige opzichten nog bonter en kritischer is. Na zijn studie richtte hij met zijn vrienden uitgeverij Mürekkep Publishing en Uykusuz Magazine op.

Ersin Karabulut treedt op in het Graphic novel-programma.
In 2015 presenteren we met het Graphic novel-programma een nogal heterogeen gezelschap aan beeldkunstenaars: van jonkies tot oudgedienden, van Duitsland tot aan Turkije.En dan hebben we het over hun werk nog niet eens gehad. het zal dit jaar o.a. gaan over X-files, Joodse soldaten en het vaderschap.

INTERVIEW
Ovadia Benishu, Ersin Karabulut, Michiel van de Pol en Josephin Ritschel worden geïnterviewd door stripexpert Gert Jan Pos.

Crossing Border 2015 - Fri, 13 Nov 2015