Filter by artist name

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 ?

AKO Literatuurprijs Toplijst

© photo Anja van Wijgerden, Gelya Bogatishcheva, Merlijn Doomernik tweemaal en Jos Uljee
Onder de noemer BorderKitchen presenteert De AKO toplijst organiseert BorderKitchen een literaire middag met de genomineerde auteurs. Vanaf 14.00 uur begint het programma in het Nationale Toneel Gebouw, hier interviewt Wim Brands de genomineerden. 

De zes auteurs die genomineerd zijn voor de AKO Literatuurprijs zijn: Martin Bossenbroek, Jan Brokken, Wouter Godijn, Joke van Leeuwen  en Allard Schröder. Zij staan op de zogenaamde ‘AKO toplijst’, en komen zondagmiddag 13 oktober naar BorderKitchen.

Deze auteurs maken kans op het winnen van de AKO Literatuurprijs met hun boek: De Boerenoorlog (Martin Bossenbroek), De vergelding (Jan Brokken), Hoe ik een beroemde Nederlander werd (Wouter Godijn), Feest van het begin (Joke van Leeuwen), La Superba (Ilja Leonard Pfeijffer ), De dode arm (Allard Schröder).

Bij de BorderKitchen van de AKO Literatuurprijs worden korte voordrachten uit de boeken gehouden door de acteurs Antoinette Jelgersma en Pieter van der Sman, beide spelen bij het Nationale Toneel. De muzikale omlijsting van deze zondagmiddag wordt verzorgd door Vuigtuig.

Locatie: Het Nationale Toneel Gebouw, Schouwburgstraat 8, Den Haag
Datum : zondag 13 oktober
Tijd : 14.00 uur
Tickets à € 7,50 zijn te reserveren via 070-3462355 of per mail via info[at]borderkitchen.nl

BorderKitchen - Sun, 13 Oct 2013