Filter by artist name

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 ?

Marisha Pessl

Marisha Pessl is, na haar zeer populaire debuutroman Calamiteitenleer voor gevorderden, terug met Nachtfilm. Ze zal er bij BorderKitchen over vertellen op 4 oktober 2013. Met haar debuut leverde Pessl een stijlvolle, meeslepende en bloedstollend spannende roman. Ze bestormde er wereldwijd de bestsellerlijsten mee en het werd verkozen tot een van de tien beste boeken van het jaar door The New York Times.

Haar langverwachte tweede roman Nachtfilm gaat over de dunne scheidslijn tussen feit en fictie. De jonge, mooie Ashley Cordova wordt op een koude oktoberavond dood teruggevonden in een verlaten pakhuis in Manhattan. Het lijkt alsof ze zelfmoord heeft gepleegd, maar onderzoeksjournalist Scott McGrath vermoedt dat er meer aan de hand is. Hij volgt de familie Cordova al jaren, en is geobsedeerd door Stanislas Cordova, beroemd film-noirregisseur en de vader van Ashley.

De filmrechten van Nachtfilm zijn reeds gekocht door Chernin Entertainment. Rupert Wyatt, regisseur van Rise of the Planet of the Apes, zal de regie voor zijn rekening nemen.

Datum: vrijdag 4 oktober 
Locatie: Het Volkspaleis, (E.On Energiecentrale) Constant Rebecqueplein 20 - Den Haag 
Interview: in het Engels door Joni Zwart 
Aanvang: 20.00 uur 
Tickets: à € 5,00 reserveren via info@borderkitchen.nl of 070-3462355 

BorderKitchen - Fri, 04 Oct 2013